Satsa på ett kul företagsevent i Stockholm

av | 16 Januari, 2019

företagsevent i Stockholm med Addwater​ 
Saknar du ideer till ditt företagsevent i Stockholm? Misströsta inte, här​ hittar du många spännande idéer som går att genomföra både som kick-offs, företagsfester och andra liknande tillfällen. Att göra någonting som man a​ldrig testat på innan brukar bygga en bra lagkänsla som är perfekt att ta med sig till jobbet sedan för bättre stämning och förbättrade resultat.

Fallskärmshoppning har länge varit ett sådant alternativ till exempel. Det är det inte så många som har provat på och det ger väldigt starka adrenalinkickar samtidigt som man testar någonting man inte trodde man vågade.

Men det finns naturligtvis andra vanliga alternativ som exempelvis Laserdome, paintball och  mycket annat. Det är ju egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad som finns möjligt som är möjligt att testa på på det här området.

Hyr ribbåt i Stockholm till lågt pris

Om du bor i Stockholm är skärgården ett fantastiskt område för den här typen av företeelse. Det finns många spännande vattenaktiviteter som att hyra ribbåt Stockholms skärgård dessutom oftast till lågt pris. Det handlar bland annat om vattenskidåkning och olika moderna avknoppningar av denna aktivitet.

Adrenalin gör sig bra på en förfest eller en dagsaktivitet innan middagen. Det ger garanterat någonting att snacka om som inte är jobbrelaterat och det kommer garanterat kicka stämningen i rätt riktning inför den fortsätter festen. Överhuvudtaget är ju isbrytande aktiviteter en rekommendation i alla sociala sammanhang där många personer möts som kanske inte känner varann så väl, eller bara har mötts i ett ganska begränsat sammanhang innan. Då rekommenderar jag att ni exempelvis hyr ribbåtar på ert företagsevent då det är ett bra sätt att lära känna varann utanför det vanliga ramarna. 

Ett företagsevent i Stockholm är ett perfekt sätt att få en grupp sammansvetsad, inspirerad och mer naturligt socialt kalibrerad.