Satsa på certifikat i ledningssystem FR2000

av | 28 September, 2018

Den som vill ha ett integrerat ledningssystem för företaget ska ofta certifiera sig mot ISO 9001 och ISO 14001. Dock kan man välja ett annat ledningssystem, nämligen FR2000. Det är likvärdigt mot de båda ISO-certifieringarna men passar bättre för små och medelstora företag.

Det är ett verksamhetsledningssystem för olika sorters organisationer som behöver digitalisera ledningssystem som har alla de krav man behöver på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Ni som är intresserade av detta ni kan vända er till Axintor. De är konsult för FR2000 och bygger dessa system för företag. Ni kan få det digitalt, vilket underlättar det hela för er och ert företag.

Ledningssystemet fungerar via digital plattform  

När det kommer till FR2000 så är det ett ledningssystem som Axintor har valt att digitalisera. De har en digital plattform som gör att ni kan effektivisera ert företag på fler sätt än bara ett. Denna plattform gör att ert arbete kan underlättas.

Deras plattform är även flexibelt, anpassningsbart samt mycket effektivt. Det kan dessutom kombineras med flera andra moduler, som detta företag har. Axintor erbjuder nämligen inte bara ett ledningssystem, utan de kan även hjälpa er med administration, olika system för att hantera saker och mycket mer. Det innebär att ni kan få flera saker inom den digitala plattformen vilket gör ert jobb bra mycket enklare och mer anpassat för just er.

Vill ert företag veta mer om vad de kan göra för just er, så besök deras hemsida, eller kontakta dem direkt.